Team

Graag stellen wij kort het team dat hard aan de ontwikkeling en realisatie van dit prachtige project samenwerkt aan u voor.

Henry Kluin – vastgoedontwikkelaar

Hoofdaannemer en drijvende kracht achter dit project.
Zijn passie: een duurzame bijdrage aan een samenleving waar mensen prettig leven, wonen, werken, zorgen en leren.

Lees meer over Trigonium Vastgoed Ontwikkeling »

Willem Mensink – makelaar

Dé adviseur en vraagbaak voor geïnteresseerde kopers voor dit project. Hij werkt met een klein en betrokken team van mensen dat het actief dienen van haar klanten hoog in het vaandel heeft staan. Samen met u een nieuw thuis creëren, dat is zijn motto!

Lees meer over MensinkBerndes »

Helen Souilljee – makelaar

Helen Souilljee – makelaar en uw directe aanspreekpunt voor alle vragen over dit mooie project. Zeer betrokken en bevlogen staat zij u graag te woord met raad en daad.

Lees meer over MensinkBerndes »

Francoise de Vries – tuin- en landschapsontwerper

Van groene schets naar realisatie van het Parkwonen. Zij zorgt ervoor dat de openbare ruimte en het park worden aangelegd en een impuls krijgen die recht doet aan het bijzondere karakter van de locatie.

Lees meer over Meeuwis de Vries Tuinen »

René Ticheler – Projectleider en kopersbegeleider

Projectleider en kopersbegeleider van aannemer Kreunen Bouw Lochem. Met zijn passie voor bouwen zorgt hij ervoor dat de bouw van de woningen soepel en vlot verloopt.

Lees meer over Kreunen Bouw Lochem »

Gerard Stokkink – Calculator en kopersbegeleider

Als ervaren calculator en kopersbegeleider bij aannemer Kreunen Bouw begeleidt hij niet alleen kopers, maar rekent hij ook nauwkeurig uit wat uw woonwensen kosten.

Lees meer over Kreunen Bouw Lochem »

Ard Noteboom – Werkvoorbereider

Werkvoorbereider bij aannemer Kreunen Bouw. Met zeer veel ervaring en passie voor kwalitatief hoogwaardig bouwen draagt hij zorg voor de voorbereiding van de bouw van de woningen.

Lees meer over Kreunen Bouw Lochem »

Ivo Brunsveld – installatie-adviseur

Het duurzaam geweten namens het team. Met zijn passie voor duurzame energie en opwekking adviseert hij u en het team hoe hier voor de gebouw-gebonden installaties zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan.

Lees meer over Brunsveld Ingenieurs »

Patricia de Vries – communicatie en marktparticipatie

De spil in de communicatie rond dit project. Haar doel: het naoberschap in de praktijk brengen. Zij legt verbinding met bewoners, organisaties, ondernemers en anderen om de ontwikkeling van woningen en het park zo comfortabel mogelijk te maken.

Lees meer over Devries Marktverbinders »